Huawei P10 renders laten toestel zien in 360-graden video

Deze week werd bekend dat we definitief tijdens het MWC de Huawei P10 kunnen verwachten. Deze smartphone zal de Huawei P9 opvolgen. Nu is een uitgebreide render-video opgedoken waarbij we een impressie krijgen van de nieuwe smartphone. Wat onder andere opvalt is de home-button aan de voorzijde.

Huawei P10 render

Een nieuwe render-video is naar buiten gebracht van de Huawei P10. De render is gemaakt in samenwerking met OnLeaks, een leaker die met grote regelmaat interessant nieuws weet te delen rondom smartphones. De renders zijn samengesteld aan de hand van de informatie die tot nu toe bekend is. Het kan dus zijn dat er nog wat details aan de Huawei P10 veranderen.

Naar verwachting krijgt het toestel een 5,2 inch display en de mogelijke afmetingen zijn 145,5 x 69,5 x 7,35 millimeter. Daarbij wordt een home-button verwacht met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Bij Huawei zagen we de vingerafdrukscanner tot nu toe alleen aan de achterzijde van de telefoon. Net als bij de Huawei P9 werkt Huawei voor de P10 samen met Leica voor de camera.

We zien verder een ronde behuizing, een USB Type-C poort, 3,5 millimeter aansluiting voor de headset en de speaker-grille aan de onderzijde. Aan de rechterkant van de smartphone vinden we de volumetoetsen en de power-button. Ook gaan er berichten rond over een Huawei P10 Plus die uitgerust zou zijn met een 5,5 inch gebogen display.

Zoals deze week bekend werd zal de Huawei P10, samen met de Huawei Watch 2, aangekondigd worden op 26 februari. Dit is de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress. Eerder verschenen de prijzen en informatie over het RAM-geheugen al in een uitgelekte presentatie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel