Bevestigd: Huawei P10 smartphone wordt op MWC 2017 geïntroduceerd

Huawei heeft op Twitter een teaser geplaatst met in de hoofdrol de Huawei P10. Over de Huawei P10 is nog weinig bekend en ook een glimp van het toestel zit er nog niet in. De videoteaser bevat wel een aanwijzing over de P10.

Huawei P10

In de teaser die Huawei op haar Twitter account heeft geplaatst komt de hashtag “#OO” weer naar voren. Ook de tekst “The way the world sees you.” is in de teaser te lezen. Dit kan er op duiden dat Huawei haar samenwerking met Leica voortzet en dat de P10 ook over een dual camera beschikt, zoals eerder al werd verwacht.

Het is aannemelijk dat de Huawei P10 over EMUI 5.0 beschikt, ook zal het toestel uitgerust zijn met Android 7.0 Nougat. Wat de hardware specificaties worden van het toestel is nog afwachten. Naast de P10 komt Huawei ook met een nieuwe smartwatch, zo blijkt uit een teaser op het Chinese Weibo. Op 26 februari zal het toestel door Huawei worden geïntroduceerd tijdens het Mobile World Congress. DroidApp zal ook dit jaar uitgebreid verslag doen van het evenement!

Update 11:37: In een tweet van Huawei laat Huawei verschillende kleuren en stijlen zien. Waarschijnlijk gaat het hier om de nieuwe kleuren waarin de Huawei P10 uitgebracht zal worden. We zijn de kleuren blauw, goud en groen. De P9 werd uitgebracht in de bekende kleuren en daarbij ook nog in blauw-grijs en rood.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel