Huawei Watch 2 in aantocht: stijlvol, sportief en 4G-ondersteuning

Huawei werkt aan een tweede versie van de Huawei Watch. De huidige generatie van de smartwatch werd tijdens MWC 2015 aangekondigd en de opvolger belooft nog beter en uitgebreider te worden. We hebben het hier over de Huawei Watch 2.

Huawei Watch 2

Voor het eerst is informatie bekend over de Huawei Watch 2. Achter de schermen zou de Chinese fabrikant bezig zijn met het horloge. Verwacht wordt dat de smartwatch zal beschikken over ondersteuning voor mobiele netwerken, waaronder 4G. Mogelijk gaat het hier wel om een optionele toevoeging, waardoor er een meerprijs berekend zal worden voor deze ondersteuning.

huawei watch 2
De huidige Huawei Watch

De Huawei Watch 2 zal qua specificaties veel overeenkomsten hebben met zijn voorganger. Er wordt een 1,4 inch AMOLED display verwacht en een uurwerk met een diameter van 42 millimeter. Wel zou Huawei de Watch 2 voorzien van een sportievere uitstraling, maar wel klassiek. Er komt keuze uit een roestvrij stalen of lederen band.

In februari al zou de nieuwe smartwatch van Huawei aangekondigd moeten worden. Mogelijk combineert Huawei de aankondiging van de Huawei Watch 2 met de aankondiging van de Huawei P10. Beide introducties zouden gepland staan voor tijdens het Mobile World Congress eind februari. Google kondigt op 9 februari ook nieuwe smartwatches aan, samen met LG.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel