HTC smartwatch met Android Wear laat zich uitgebreid zien in nieuwe foto’s

Vorig jaar zagen we al meerdere foto’s van een HTC Android Wear horloge, met codenaam ‘Halfbreak’. Na een lange tijd van stilte rondom de nieuwe smartwatch zijn vandaag opnieuw een reeks foto’s opgedoken van de smartwatch. Komt de wearable dan echt binnenkort, of moeten we dat nog maar afwachten?

HTC Halfbeak smartwatch

Wederom zijn er op het Chinese sociale netwerk Weibo foto’s verschenen van de vermeende HTC smartwatch. Op de foto’s is een ronde smartwatch te zien, met twee knoppen aan de rechterkant van het apparaat. Verder zien we aan de achterkant nog de pogo-pinnetjes voor het opladen van de smartwatch en een hartslagsensor. De smartwatch gaat door onder de codenaam Halfbeak en berichten over het horloge gaan al lange tijd rond.

HTC Halfbeak smartwatch

Android Wear

Op de foto’s is te zien dat de HTC smartwatch nog op versie 1 van Android Wear draait. Dit terwijl we begin februari Android Wear 2.0 kunnen verwachten. Dit zou er op kunnen duiden dat deze foto’s mogelijk al een tijdje geleden gemaakt zijn, en er al veel veranderd kan zijn aan het uiterlijk van de smartwatch.

Aankondiging

Of HTC deze smartwatch überhaupt op de markt gaat brengen en hoe duur hij zal worden is nog onduidelijk. Eind volgende maand zal het Mobile World Congress weer plaatsvinden, mogelijk dat HTC hier haar nieuwe smartwatch gaat aankondigen. Echter blijft het afwachten en houden we nog een slag om de arm. De berichten gaan namelijk al sinds september 2015 rond.

Lees ook

Reageer op dit artikel