HTC werkt aan Android Wear smartwatch met codenaam ‘Halfbeak’

De Taiwanese fabrikant HTC is volgens de laatste berichten bezig met het ontwikkelen van een eigen smartwatch met Android Wear. HTC werd anderhalf jaar geleden, bij de introductie van Android Wear, al genoemd als partner van de aangepaste versie van het besturingssysteem voor horloges. Nu is HTC naar verwachting bezig met een wearable onder de codenaam ‘Halfbeak’.

HTC: Android Wear smartwatch

Een eigen smartwatch met Android Wear van HTC; dat is wat we binnenkort kunnen verwachten van de Taiwanese fabrikant. De bron Phandroid zegt over nieuwe informatie te beschikken, dat HTC werkt aan een eigen smartwatch met Android Wear. Daarbij is ook al de codenaam ‘Halfbeak opgedoken’, een vissoort.

Volgens de bron moet de HTC smartwatch voorzien worden van een rond display met een resolutie van 360 x 360 pixels. De website meldt dat de bron het in het verleden ook al bij het juiste eind had. Onlangs werd bekend dat HTC 29 september een persaankondiging gaat houden. Of we hier naast een nieuwe smartphone ook de HTC wearable gaan zien, is nog even afwachten.

via Phandroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel