Roze Huawei P9 Lite en blauwe P9 uitgebracht in Nederland

Huawei heeft van verschillende toestellen uit de P9-serie nieuwe kleuren uitgebracht in Nederland. Van de Huawei P9 Lite kunnen we vanaf nu de roze variant aanschaffen en van de Huawei P9 is de blauwe variant te koop in ons land. We zetten de details voor je op een rij.

Huawei P9 (Lite) kleuren

Inmiddels zijn van de Huawei P9 meer dan 9 miljoen exemplaren verkocht. Echter lijkt het eind van het succes van de P9-serie nog niet in zicht, en dat is logisch. De Huawei P9 is een erg goed toestel en ook de kleinere, goedkopere variant, de Huawei P9 Lite doet goede zaken.

Huawei P9 Lite roze

P9 Lite roze

De Huawei P9 Lite is vanaf nu ook beschikbaar in het roze. Ideaal voor de (vrouwelijke) Android-fans die niet enthousiast werden van de gouden, witte of zwarte kleur. De specificaties van het toestel zijn verder hetzelfde en de behuizing is ook van metaal. De voorzijde van het toestel is wit en de randen en achterkant zijn geheel in het zacht-roze gedompeld. De Huawei P9 Lite roze is verkrijgbaar bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei P9 blauw

P9 in het blauw

Tijdens de IFA in Berlijn kwam het Chinese merk met het bericht dat de Huawei P9 ook in het antractiet-blauw en in het rood uitgebracht zal worden. De toestellen lieten even op zich wachten maar het is nu mogelijk om de Huawei P9 in het blauw. Op dit moment zijn in Nederland de kleuren zilver en grijs leverbaar. De roodkleurige P9 is -nog- niet verkrijgbaar in ons land. Wel is nu ook de roze Huawei P9 beschikbaar.

De rode Huawei P9 heeft een tint van rode wijn. De blauwe Huawei P9 neigt meer naar blauw-grijs. Bij beide toestellen is zowel de zijkant als de achterkant in die kleur. De prijs van de blauwe ligt iets hoger dan waarvoor je de andere kleuren van de P9 kunt aanschaffen.

De Huawei P9 Blauw is verkrijgbaar bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel