Huawei verkoopt 9 miljoen exemplaren van Huawei P9

Huawei kan tevreden zijn over de verkoopresultaten tot nu toe van de Huawei P9. Het bedrijf heeft 9 miljoen exemplaren verkocht van de Huawei P9. Het eind lijkt nog niet in zicht voor dit toestel. Begin september lag het aantal verkochte toestellen 3 miljoen lager.

Huawei P9 verkopen

De verkopen van de Huawei P9 gaan erg goed. Begin september maakte de Chinese fabrikant bekend dat het 6 miljoen P9-toestellen aan de man had gebracht. Nu, twee maanden later, heeft Huawei in totaal 9 miljoen Huawei P9’s verkocht wereldwijd, een stijging van drie miljoen toestellen in twee maanden tijd.

Huawei P9

Voorgangers

In april van dit jaar werd de Huawei P9 gepresenteerd. Het volgde hiermee de eerdere Huawei P8 (review) op, een toestel dat eveneens een succes was. Hiervan zijn meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht, alleen al in Europa. De eerdere P-reeks van Huawei bestond uit de Huawei Ascend P7 en de Huawei Ascend P6. Overigens is het succes van de Huawei P9 niet helemaal toevallig. De P9 wist dit jaar ook al een EISA award binnen te slepen voor beste smartphone.

Alle informatie

Wil je alles weten over het vlaggenschip van Huawei? Raadpleeg dan onze uitgebreide Huawei P9 review en de toestel-pagina met prijzen, specificaties, abonnementen en meer via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel