Huawei P10 renders tonen ander design; met Edge-versie en home-button

Huawei komt in 2017 met de Huawei P10, daar kan je de klok op gelijk zetten. Echter bleef het tot nu toe vrij onduidelijk hoe het toestel eruit komt te zien. Tot nu, want nu zien we verschillende renders van het toestel. Hierbij zien we een aantal opvallende factoren; zoals een home-button en een Edge-versie met een gebogen scherm.

Huawei P10 renders

Op het internet zijn Huawei P10 renders verschenen. Er wordt vanuit gegaan dat dit toestel de opvolger wordt van de Huawei P9 (review) die het erg goed doet. Van de Huawei P9 zijn inmiddels namelijk al meer dan 9 miljoen exemplaren verkocht. Eerder deze maand kregen we al een benchmark te zien van het nieuwe toestel en verscheen een prototype, nu krijgen we ook een beeld bij het nieuwe toestel.

Huawei P10 renders

Overeenkomsten met Mate 9

Toen Huawei begin deze maand de Huawei Mate 9 presenteerde, zagen we ook een Edge-versie met een gebogen scherm. Ook de Huawei P10 renders laten een versie met een gebogen scherm zien. Opvallen daarbij is dat onder het scherm een home-button is te vinden. Wel zou de vingerafdrukscanner nog steeds aan de achterzijde van de smartphone geplaatst zijn. De ‘standaard’ Huawei P10 komt mogelijk niet met een home-button.

Huawei P10 - edge

Aan de achterzijde van de Huawei P10 renders zien we de dual-camera, waarbij is samengewerkt met Leica. Er is helaas nog niks aan bevestiging binnen van Huawei. Het is dus mogelijk dat het design alsnog anders wordt. Mogelijk gaan we de Huawei P10 in het tweede kwartaal van 2016 zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 234,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel