Prototype Huawei P10 duikt op: vingerafdrukscanner aan de voorkant

Een vermeend prototype van de nieuwe Huawei P10 is opgedoken. Eerder deze week verscheen er al een benchmark van het nieuwe toestel van de Chinese fabrikant. De grootste wijziging in het prototype is de plaatsing van de vingerafdrukscanner.

Huawei P10 prototype

Op het internet zijn foto’s naar buiten gebracht van een nieuwe smartphone. Vermoedelijk gaat het hier om een prototype van de Huawei P10. Dit toestel zal de huidige Huawei P9 opvolgen en van dit toestel kregen we eerder deze week al de benchmark te zien.

huawei p10 prototype

De foto’s laten al direct een grote wijziging zien. Niet langer meer zit de vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de smartphone, maar aan de achterzijde. Op deze manier wordt het mogelijk om de vingerafdrukscanner ook te gebruiken als het toestel op tafel ligt. We zien de metalen behuizing en net als bij de P9 een dual-camera. Achterop is ook op de plek van de voormalige vingerafdrukscanner, een icoontje met ‘Dreams’ te zien. Mogelijk is dit de codenaam van het apparaat, maar hierover is niet veel meer bekend.

huawei p10 prototype

We zullen nog even moeten wachten voordat we meer te weten komen over de Huawei P10. Bij een prototype kan er nog veel veranderen aan een toestel. De Huawei P9 werd begin april aangekondigd. Mogelijk gaan we rond die periode ook de Huawei P10 zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel