Eerste teken van leven van Huawei P10 in benchmark

Huawei zal in 2017 komen met een opvolger van de Huawei P9. Het bedrijf doet met de P-serie erg goede zaken en dus is de verwachting dat Huawei ook met de Huawei P10 alles uit de kast zal halen. Een benchmark is nu opgedoken waarbij we de mogelijke specificaties van het toestel krijgen te zien.

Huawei P10 benchmark

Op het internet is een benchmark verschenen van de nog niet aangekondigde Huawei P10. Dit toestel zal mogelijk in april 2017 gepresenteerd worden en de huidige, succesvolle Huawei P9 opvolgen. De benchmark moeten we met een korrel zout nemen. Wel klopt het modelnummer van het toestel; LON-L29. Dit was bij de P9 LON-L19.

Huawei P9

Als we afgaan op de informatie uit de benchmark, dan heeft de Huawei P10 veel in huis. Er zal een 5,5 inch 2K Quad-HD beeldscherm aanwezig zijn, een Kirin 960 2.3 GHz octa-core processor en maar liefst 6GB RAM-geheugen. Er zal daarnaast 256GB aan opslagruimte beschikbaar zijn en het toestel draait op Android 7.0 Nougat, naar verwachting met EMUI 5.0.

Huawei P10 benchmark

Dual-camera

De Huawei P9 was voorzien van een dual-camera, ontwikkeld in samenwerking met Leica. Aangezien de bedrijven de samenwerking voortzetten, verwachten we in de Huawei P10 ook een dual-camera, mogelijk beide met 12 megapixel sensor. De camera kan in 4K filmen en de front-camera heeft een resolutie van 8 megapixel.

Helaas ontbreken verdere details nog over het toestel. Zodra er meer informatie bekend is over de Huawei P10, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel