Huawei P9 Lite krijgt na lange tijd grote update: B415 met september-patch

Er staat een flinke update klaar voor de Huawei P9 Lite. De smartphone van de Chinese fabrikant wordt bijgewerkt met de patch van september. Daarbij heeft Huawei nog meer verbeteringen doorgevoerd.

Huawei P9 Lite: B415 update

DroidApp-lezer Richard laat ons weten dat er een nieuwe update is uitgebracht voor de Huawei P9 Lite. Het toestel dat begin 2016 werd gepresenteerd heeft beveiligingsupdate september 2018 gekregen, samen met een reeks verbeteringen. De update heeft versienummer B415 gekregen en heeft een grootte van 222MB.

Huawei P9 Lite B415 update

Naast de patch van september zijn nog een reeks optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd. Deze hebben betrekking op de schermopnamefunctie waarvoor niet langer meer een tijdslimiet geldt. Ook is de gebruikersinterface van filters, bij het bewerken van de camera verbeterd. Een probleem met NFC, dat bepaalde functies niet gebruikt konden worden als het scherm vergrendeld was, is ook opgelost.

De update wordt vanaf nu in Nederland uitgerold. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je P9 Lite. Je kunt eventueel bij instellingen ook handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 234,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel