Huawei P9 Lite krijgt beveiligingsupdate juni met verschillende extra’s uitgerold

De Huawei P9 Lite gaat al weer een tijdje mee. Huawei heeft voor het toestel in Nederland nu een nieuwe update klaarstaan. Deze brengt de beveiligingsupdate van juni 2018 en er zijn een aantal nieuwe functies aanwezig in de update.

Huawei P9 Lite: beveiligingsupdate juni

Voor degenen die bang waren dat er geen update meer beschikbaar zou komen voor de Huawei P9 Lite kunnen we goed nieuws melden. DroidApp-lezer Richard maakt melding van een nieuwe update met versienummer VNS-L31C432B413, afgekort de B413-update. Als eerst brengt de update de beveiligingsupdate van juni 2018 die enkele kwetsbaarheden in Android dicht.

Huawei P9 Lite beveiligingsupdate juni 2018

Daarnaast zijn er nog een aantal extra’s meegekomen met de update. Voortaan kun je sneller een screenshot maken, namelijk door met drie vingers naar beneden te vegen over het scherm. Met de feature ‘Dubbele vensters’ kun je vanuit het multitask-venster twee apps op een scherm openen. Ook zijn er andere verbeteringen doorgevoerd, zo is te zien in de screenshots.

Wanneer de systeemupdate voor je Huawei P9 Lite beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je toestel. Het gaat om een gefaseerde uitrol van de update. Het kan dus even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel