Huawei start met testen Android 9 Pie voor Huawei P Smart

Er is nieuws rondom de Huawei P Smart. De eerste generatie smartphone wordt mogelijk binnenkort bijgewerkt naar Android 9 Pie. De Chinese fabrikant is begonnen met testen.

Android Pie test voor Huawei P Smart

Voor verschillende smartphones is Huawei begonnen met het testen van een nieuwe Android-versie; Android 9 Pie. De smartphone die naar verwachting binnenkort ook deze update kan verwachten is de Huawei P Smart. Het gaat hier om de eerste generatie van het toestel. Deze smartphone verscheen eind 2017 op de markt.

Huawei P Smart Android Pie

Het is opvallend dat dit betaalbare toestel de update nog kan verwachten. Ook wordt de smartphone nog met grote regelmaat bijgehouden door Huawei met beveiligingsupdates. Het is niet bekend wanneer de update naar Android 9 Pie zal verschijnen. Voorlopig wordt eerst getest.

De gebruikerstest van Android Pie wordt in ieder geval in Duitsland getest. Het is niet bekend of Nederlandse gebruikers zich ook aan kunnen melden. Je kunt het in ieder geval proberen via de Huawei Beta-app, die je hier kunt vinden. Daar vind je ook de uitleg om je zelf aan te melden. Mocht het bij jou lukken op je Huawei P Smart, dan horen we dat uiteraard graag!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel