Inbox by Gmail krijgt drie nieuwe integraties en Drive ondersteuning

Wie gebruik maakt van Inbox by Gmail zal merken dat deze email-app nog slimmer is geworden. Vanaf nu kan de mail applicatie ook met Trello en GitHub kaarten en taken overweg. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe features te ontdekken die dankzij feedback van gebruikers nu in de Inbox-app zijn verwerkt.

Inbox krijgt productieve update

Voor ontwikkelaars die veel met GitHub werken is de integratie met het versiebeheersysteem een aangename uitbreiding. Problemen en reacties worden in Inbox netjes gegroepeerd zodat je deze makkelijker kunt beheren. Hetzelfde geldt voor de integratie met Trello, waarbij updates van taken direct in je inbox verschijnen.

De update van Inbox brengt ook Google Alerts naar de veelzijdige mail-app, met Google Alerts blijf je altijd op de hoogte van onderwerpen die jij interessant vindt. Verder vinden we integratie met Google Drive, je kunt nu rechtstreeks bestanden toevoegen aan je mails. Handig is ook dat je bijlages kunt opslaan naar je Google Drive. Je kunt de update voor Inbox by Gmail nu downloaden uit de Google Play Store!

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel