Inbox ‘Trip bundels’ verder uitgebreid: deel je reisplannen

Google heeft de mail-app Inbox by Gmail een update gegeven. Een aantal maanden geleden werd de functie ‘Trip bundels’ toegevoegd aan Inbox en deze functionaliteit is nu verder uitgebreid. De informatie rondom je vakantie wordt automatisch gebundeld en kan met de nieuwe versie van Inbox gedeeld worden met vrienden.

Inbox ‘Trip Bundels’

Inbox by Gmail, de e-mail app van Google, krijgt er een nieuwe functie bij. In juni introduceerde Google de functie ‘Trip Bundles‘ waarbij gerelateerde informatie en e-mails rondom je vakantie gebundeld werden. Alle belangrijke informatie rondom je trip vind je in een apart overzicht genaamd ‘reizen’ terug.

google trip bundles share

Een samenvatting van je reis kan met de nieuwste versie van Inbox gedeeld worden met vrienden en familie, zo heeft Google aangekondigd. Vanuit het overzicht met je reis kan je op het icoontje drukken om de trip te delen. De informatie wordt daarnaast offline opgeslagen zodat je ook in het vliegtuig bijvoorbeeld je eigen reisplanning kunt bekijken.

Inbox share photo

Een andere verbetering is het koppelen van foto’s aan een e-mailbericht. Foto’s kan je middels een soort van carrousel bekijken en toevoegen aan je mail. De update voor Inbox by Gmail zal deze week worden uitgerold via de Google Play Store.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel