Inbox ‘Smart Reply’ gaat je suggesties geven bij beantwoorden mail

Inbox by Gmail, de e-mail app van Google, krijgt er een nieuwe functie bij. Het gaat om de functie ‘Smart Reply’ waarmee je voortaan een aantal suggesties krijgt om een bericht te beantwoorden. Ideaal als je niet heel veel tijd hebt, want Inbox kan precies leren welke antwoorden het best passen bij de e-mail.

Inbox: Smart Reply

Een nieuwe functie voor de e-mail app Inbox by Gmail. Met de functie ‘Smart Reply’ krijg je op basis van de inhoud van het bericht drie verschillende suggesties te zien. Deze suggesties zijn antwoorden die je direct in het mailtje kunt plaatsen. Eventueel kan je nog zelf tekst toevoegen. De technologie zou volgens Google in staat zijn om een goede afweging te maken, welke reacties het beste passen bij de mail waarna je zelf de keuze kunt maken.

Inbox Smart Reply

Vooral als iemand snel een reactie nodig heeft kan Smart Reply zeker van pas komen. Helaas moeten we in Nederland en België nog wachten op de functie, want voorlopig zal de functie alleen voor de Engelse taal beschikbaar komen. De update zal in de komende dagen uitgerold worden via de Google Play Store.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel