Instagram 6.19: uitgebreide notificaties en kleuren (+ APK)

Instagram rolt vanaf nu een nieuwe versie uit van de foto-app, Instagram 6.19. In de nieuwe versie van de applicatie worden een aantal nieuwe functies toegevoegd. Een voorbeeld van de nieuwe functies is dat je een melding krijgt als een specifiek iemand een foto plaatst.

Instagram 6.19

Instagram heeft een nieuwe versie van de fotobewerkings-app uitgerold. Met de komst van de nieuwe versie zijn een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Instagram 6.19 maakt het mogelijk om twee nieuwe tools te gebruiken: kleuren en vervagen (color and fade).

Instagram 6.19

Kleuren en vervagen

Bepaalde accenten in de schaduwen en de ‘highlights’ kan je nu een bepaalde kleur toevoegen. Op deze manier komt er een bepaalde gloed over een foto. Het is daarbij mogelijk om de intensiteit van de kleuren aan te passen naar eigen wens. De tool vervagen is ook nieuw en geeft je de mogelijkheid om een foto (zoals de naam al aangeeft) te vervagen.

Instagram 6.19

Uitgebreide notificaties

In Instagram 6.19 kan je voortaan aangeven dat je een push-notificatie wilt ontvangen als een specifiek iemand een foto heeft geüpload. Hierdoor blijf je voortaan altijd op de hoogte van iemand die in jouw ogen altijd de mooiste plaatjes schiet. Door naar iemands profiel te gaan kan je de push-notificaties voor diegene inschakelen.

Instagram 6.19

Instagram 6.19 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Instagram 6.19 APK.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel