Instagram schroeft aantal advertenties op

Weet je nog, in het begin, toen er geen reclame in Instagram aanwezig was? Dat is inmiddels wel anders. Uit inventarisatie van DroidApp blijkt dat Instagram het aantal advertenties flink heeft opgeschroefd.

Meer advertenties in Instagram

Instagram is een geweldig platform waar velen hun tijd goed kunnen doorbrengen. Op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming of bekijken van video’s en stories van je beste vrienden. Het platform is sinds langere tijd al onderdeel van Facebook. Om geld in het laatje te krijgen werd reclame toegevoegd. Tussen een aantal berichten krijg je een foto of video met een gesponsorde boodschap te zien.

Instagram advertenties

Uit inventarisatie van DroidApp blijkt dat Instagram de hoeveelheid reclame heeft opgeschroefd. Voorheen zag je beduidend minder advertenties dan nu het geval is. Jeffrey laat ons weten dat hij na iedere twee berichten een commerciële boodschap ziet. Bij mij is dat na twee-drie foto’s, en bij Luke is dat na iedere vier foto’s. Dit was kort geleden duidelijk minder. Meerdere lezers van DroidApp bevestigen dit.

De advertenties zorgen voor inkomsten bij het bedrijf. Niet alleen in je tijdlijn met alle foto’s vind je de reclames terug, ook in Instagram Stories worden met grote regelmaat verhalen van bedrijven getoond.

Zie jij ook een toename in de hoeveelheid advertenties in de Instagram app? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Volg DroidApp op Instagram

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel