Instagram werkt aan donker thema voor app (screenshots)

Eindelijk lijkt ook Instagram te werken aan een donker thema voor de Android-app. Met de komst van Android 10 in het vooruitzicht voor steeds meer toestellen, brengen veel apps een donker thema mee.

Donker thema voor Instagram

Instagram is één van de applicaties die nog niet de mogelijkheid heeft om een donker thema te gebruiken. Daar moet binnenkort verandering in komen. Als we afgaan op de screenshots die nu zijn opgedoken, werkt Instagram aan een optie waarmee een donker thema ingesteld kan worden. Tevens zien we daarbij dat het verkennen-tabblad wat veranderd is qua icoontjes en indeling.

Instagram donker thema

Meerdere mensen zouden melding gemaakt hebben van het donkere thema in de Android-app van Instagram. Bij deze gebruikers zou de interface van Instagram zwart gekleurd worden als deze systeembreed op Android 10 ingeschakeld was. Ook bij gebruikers van Android Pie zou de functie beschikbaar zijn. Op dit moment is de applicatie nog volop in het wit gekleurd, dus een donker thema zou een mooie uitkomst bieden. Het is niet bekend wanneer de functionaliteit voor iedereen beschikbaar komt, maar onder andere op Twitter wordt breed melding gemaakt van de donkere modus.

Volg DroidApp op Instagram

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel