Kodak Ektra met uitgebreide camera-mogelijkheden te pre-orderen in Nederland

Kodak heeft haar tweede Android-smartphone Europa in gebracht. Dit betekent dat het toestel vanaf nu te pre-orderen is. De Kodak Ektra werd eind oktober aangekondigd en is voorzien van geavanceerde mogelijkheden, vooral op camera-gebied.

Kodak Ektra pre-order

De Kodak Ektra is spoedig te koop in Nederland. Het toestel is voorzien van interessante specificaties en heeft alles in huis voor de fotografie-liefhebber. Er is een 5,0 inch Full-HD beeldscherm, een leren achterkant en een onwijs snelle processor.

Onder de behuizing bevindt zich namelijk de Helio X20 deca-core processor van MediaTek. Deze levert een rekenkracht van tweemaal 2.1 GHz, viermaal 1.85 GHz en viermaal 1.4GHz. Verder is er 32GB (uitbreidbare) opslagruimte en is er 3GB RAM. Het toestel draait op Android 6.0.1 Marshmallow met Kodak UI.

Kodak Ektra foto

De camera

Dan de camera van de Kodak Ektra. Deze telt 13 megapixel aan de voorzijde, maar 21 megapixel aan de achterzijde. Met de camera heb je uitgebreide mogelijkheden. Zo is er een dual led-flitser, geavanceerde autofocus, optische beeldstabilisatie, handmatige modus, scènes en nog veel meer. Ook kan er in 4K gefilmd worden.

Er is een 3000 mAh accu, is er een USB Type-C poort en natuurlijk NFC, Bluetooth, WiFi en ondersteuning voor 4G. Daarbij is er ondersteuning voor snel opladen en kan je je headset aansluiten dankzij de 3,5 millimeter aansluiting.

Kodak Ektra achter

Pre-order

Vanaf vandaag is de Kodak Ektra te pre-orderen bij Belsimpel. Het toestel wordt daar deze week uitgeleverd voor een prijs van 499 euro.

Alle informatie

We hebben alle details, specificaties en meer verzameld op de Kodak Ektra pagina. Deze kan je bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel