‘Lancering OnePlus 7T (Pro) staat gepland voor 15 oktober’

OnePlus doet goede zaken met de OnePlus 7-serie. De toestellen zullen toch eind dit jaar hun opvolger krijgen met verbeteringen. Een bron meldt nu dat de nieuwe OnePlus 7T en 7T Pro op 15 oktober aangekondigd zullen worden.

OnePlus 7T op 15 oktober

In de afgelopen tijd zijn er mondjesmaat berichten verschenen over de nieuwe OnePlus-toestellen. Deze toestellen zouden de namen OnePlus 7T en 7T Pro meekrijgen, net als dat bij voorgaande series is gebeurd. Eerder gingen er nog berichten rond over dat de 7T-serie op 29 oktober aangekondigd zou worden, nu lijkt dat twee weken eerder te worden.

OnePlus 7T 15 oktober

Max J., een bron die doorgaans geruchten deelt over Samsung-smartphones, heeft nu zich uitgelaten over de OnePlus 7T en 7T Pro. Doorgaans is hij goed op te hoogte van Samsung, en zijn we benieuwd wat hij weet van OnePlus. Afgaande op zijn gedeelde foto op Twitter, zien we de datum 15 oktober, samen met een concept-foto van een mogelijk OnePlus-toestel.

Onbekend is wanneer OnePlus de nieuwe 7T-serie presenteert, maar de kans dat het in oktober staat te gebeuren lijkt erg groot.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel