OnePlus 7T en 7T Pro berichten komen binnen: aankondiging 29 oktober?

OnePlus kwam kort geleden met de introductie van de 7-serie; bestaande uit de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Nu zien we foto’s van de nieuwe modellen; de OnePlus 7T en 7T Pro. Wat kunnen we van de smartphones verwachten?

OnePlus 7T-serie

Het Chinese OnePlus heeft de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd. Met de laatste twee modellen heeft het merk wederom twee interessante smartphones uitgebracht. Onze OnePlus 7 review en de OnePlus 7 Pro review bewijzen dit. Allebei zitten ze vol razendsnelle hardware, fijne software en prima specificaties. Toch ziet OnePlus nog verbeterpunten; en kunnen we ook dit jaar in het najaar weer twee nieuwe toestellen verwachten. Naar verluidt gaat het om de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro.

Op het Chinese Weibo is een foto verschenen van een prototype van de OnePlus 7T Pro. We zien geen notch of ander soort inkeping; waardoor het de verwachting is dat de smartphone een pop-up camera krijgt. Of wie weet heeft OnePlus de techniek al zo ver klaar dat de camera achter het scherm zit; maar die kans schatten we erg klein. Vanwege de grote beschermhoes, blijven veel details nog onduidelijk.

OnePlus 7T Pro leak

Welke verbeteringen en veranderingen OnePlus wil doorvoeren is onbekend. Volgens de geruchten blijft de OnePlus 7 Pro over een triple-camera beschikken, maar zal deze verder verbeterd zijn. Ook zullen er op andere vlakken verbeteringen doorgevoerd worden. Wellicht kiest de fabrikant er ook voor om de 7T en 7T Pro direct te leveren met Android 10 Q. Voor de andere modellen uit onder andere de 7-serie is het bedrijf al bezig met testen.

Als de tot nu toe bekende informatie klopt, presenteert OnePlus de nieuwe smartphones op 29 oktober. Op 1 november moeten de OnePlus 7T en 7T Pro al in de winkels liggen. Mooi kerstcadeau wellicht?

Overigens is het nog de vraag of deze afbeelding juist is, daarom nemen we het met een korreltje zout. De informatie over de lanceringsdatum zou uit doorgaans aardig goed geïnformeerde bronnen komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel