LeafPic Gallery: gelikte galerij-app met 1800 thema-combinaties

Een nieuwe galerij-app is uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om LeafPic Gallery waarbij er veel aandacht is besteed aan de vormgeving en het design van de app. Met LeafPic Gallery heb je een keuze uit meer dan 1800 thema-combinaties vol kleuren en elementen.

LeafPic Gallery

LeafPic Gallery is een nieuwe uitgebrachte galerij-app voor Android. Momenteel bevindt de app zich in beta-fase en wordt de app volop getest. Echter kan iedereen gewoon de app downloaden en genieten van alles wat de app te bieden heeft. De applicatie is vrij van advertenties en tevens open source.

Qua design heeft LeafPic erg veel te bieden. Dankzij de drie verschillende thema’s (licht, donker en Amoled-zwart), 50 kleuren en 9 accentkleuren, kan je eindeloos combineren en het design naar eigen hand zetten. In totaal zijn er 1800 combinaties mogelijk. Je kunt bij instellingen nog tal van andere mogelijkheden instellen. Zo is het mogelijk om de navigatiebalk mee te kleuren, bepaalde mappen/albums te beveiligen met een pincode zodat anderen niet toegang krijgen tot bepaalde foto’s en kan je de helderheid automatisch op maximaal zetten bij het openen van een foto.

LeafPic Gallery zal spoedig nog meer functies toevoegen. Zo is er in het menu al een onderdeel ‘wallpapers’ te vinden, die dan actief gemaakt zal worden. Zoals gezegd is de app nu nog in beta, maar blijkt uit onze test dat de app erg stabiel is, en al veel te bieden heeft.

Downloaden

Wil je de app ook proberen? Meld je dan aan als tester en download daarna de app via deze link uit de Play Store. Het kan even duren voordat je de app kunt downloaden. Doorgaans duurt dit zo’n 2-5 minuten. Inmiddels kan de app ook uit de Play Store gedownload worden als beta.

LeafPic Gallery
LeafPic Gallery
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel