‘LG komt tijdens MWC met nieuwe LG G8 met Sound-on-Display’

Tijdens het Mobile World Congress zal LG haar nieuwe smartphone presenteren. De nieuwe LG G8 zal de nieuwe high-end smartphone worden en het op moeten nemen tegen de Galaxy S10 en Huawei P30.

LG G8 in maart

Het nieuwe premium toestel van LG zullen we in maart van dit jaar gaan zien. Deze informatie is afkomstig uit doorgaans goed geïnformeerde bronnen uit Korea. De aankondiging zou plaatsvinden in februari. Dan wordt het Mobile World Congress gehouden in de Spaanse stad Barcelona. Ook andere merken zullen hier naar verwachting hun high-end device presenteren.

LG G7 ThinQ review

Naar alle waarschijnlijkheid zal de smartphone LG G8 gaan heten, of voluit LG G8 ThinQ. Over het toestel is eigenlijk nog niet veel bekend. Volgens de bron werkt LG aan een toestel met een druppel-notch en 3D-camera. Een vergelijkbare camera zagen we in de Huawei Mate 20 Pro en maakt de gezichtsherkenning duidelijk sneller en beter. Naar verwachting komt het toestel nog niet (direct) met 5G-ondersteuning.

Leaker OnLeaks laat weten dat het toestel naar verwachting zal beschikken over Sound on Display (SoD). Dit is een techniek waarbij de speaker achter het scherm geplaatst wordt. Het paneel kan een beetje getrild worden en moet zorgen voor een groter bereik. Hoe het precies eruit zal komen te zien is nog onduidelijk.

Zodra er meer bekend is over de LG G8 houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel