LG K3: spotgoedkoop 4G-toestel komt naar Europa

LG breidt de K-serie verder uit met een nieuw toestel; de LG K3. De LG K3 is een goedkoop toestel met ondersteuning voor 4G. Het toestel heeft nu de weg naar de Europese landen gevonden. Zullen we de LG K3 ook in Nederland zien?

LG K3

De LG K-serie staat bekend om de strakke vormgeving, de prima specificaties tegen een interessante prijs. In Nederland kennen we de LG K10, LG K4 en ook de interessante LG K8. Alle drie de smartphones zijn nu een tijdje op de markt en we kunnen op de Europese markt ook de LG K3 binnenkort verwachten.

LG K3

De LG K3 is een smartphone met een prijskaartje van rond de 70 euro. Voor deze prijs krijg je Android 6.0 Marshmallow en 4G-ondersteuning. De rest van de specificaties zijn niet heel bijzonder te noemen. Denk aan een 4,5 inch display met een resolutie 854 x 480 pixels, een 5 megapixel camera en een VGA front-camera. Daarnaast is er een 1.1 GHz quad-core processor van MediaTek, 1GB aan RAM-geheugen, is GPS aanwezig en een 1940 mAh accu.

Op dit moment is het toestel uitgebracht voor de Hongaarse markt. Of het toestel ook naar Nederland en België komt, is op dit moment niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel