LG komt in januari met onthulling opvouwbare smartphone

Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks heeft weer van zich laten horen. De bron die doorgaans goed op de hoogte is van smartphonenieuws, meldt dat de opvouwbare smartphone van LG in januari verwacht kan worden.

Opvouwbare LG smartphone in januari

In de eerste maand van 2019 komt LG met haar eerste opvouwbare smartphone. Dit zal gebeuren tijdens de CES in Las Vegas, welke begint op 8 januari 2019. De smartphonefabrikant wordt mogelijk (één van) de eerste fabrikant(en) die de opvouwbare smartphone presenteert. De informatie hierover is afkomstig van Evleaks, welke doorgaans goed op de hoogte is van dergelijke informatie.

Samsung zal mogelijk in november een eerste glimp geven van haar opvouwbare smartphone, maar het is onduidelijk of het hierbij om een definitief ontwerp gaat, of om een demo/prototype. Dit is ook overigens bij LG nog de vraag.

LG maakt zelf schermen, zo wist het bedrijf eerder met de LG Flex en LG Flex 2 al een toestel uit te brengen met een gebogen scherm. Al jaren wordt er door fabrikanten gewerkt aan een smartphone met een opvouwbaar beeldscherm. Zo verschenen er in de afgelopen tijd meerdere patenten. Informatie over de opvouwbare LG is nog niet bekend verder.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel