LG brengt volgende maand LG G7 Fit uit in Nederland: V40 voorlopig niet

LG heeft bekend gemaakt dat het volgende maand de LG G7 Fit uitbrengt in ons land. Het toestel is een variant op de LG G7 ThinQ, het high-end toestel van de fabrikant. De LG V40, het allernieuwste toestel van de Koreaanse fabrikant komt voorlopig niet.

LG G7 Fit naar Nederland

De Koreaanse fabrikant LG brengt de LG G7 Fit uit in Nederland. Het toestel werd samen met de LG G7 One eind augustus gepresenteerd. Helaas komt vooralsnog de LG G7 One niet uit in Nederland. Het voordeel van die smartphone was dat het toestel uitgerust was met Android One zodat je langere tijd gegarandeerd kunt zijn van updates. De LG G7 Fit beschikt over een eigen skin van LG, bovenop Android 8.1 Oreo. Het is onbekend of Android Pie voor de telefoon verschijnt.

LG G7 Fit

Wat opvallend is aan de LG G7 Fit, is dat het toestel voorzien wordt van een vrij verouderde processor. Het is de Snapdragon 821 die we ook in de LG G6 terugzagen. De smartphone wordt geleverd met een flink scherm, welke 6,1 inch groot is en een flinke resolutie heeft; 3120 x 1440 pixels, samen met een notch. Dat is netjes voor een mid-end toestel. Er is verder 4GB RAM en 32GB opslagruimte wat uitgebreid kan worden. Je kunt ook kiezen voor dual-sim en dus twee simkaarten gebruiken in het toestel.

De LG G7 Fit heeft een vingerafdrukscanner waar we ook de 16 megapixel camera zien. Voorop is de Fit voorzien van een 8 megapixel wide-angle lens. De smartphone heeft WiFi 2.4/5GHz ondersteuning, NFC, een USB-C poort en 32-bit Hi-Fi Quad DAC ondersteuning. Ook is het toestel IP68-waterbestendig, is er gezichtsherkenning en een 3000 mAh accu.

LG brengt de LG G7 Fit uit in Nederland voor een prijs van 349 euro. Je kunt vanaf 15 november het toestel kopen en dit kan in de kleur New Aurora Black.

LG V40

De LG V40 ThinQ is het meest recent aangekondigde toestel van de smartphonefabrikant. Tevens is de V40 het high-end toestel. LG laat weten dat het voorlopig geen plannen heeft om de telefoon in Nederland uit te brengen. De eerdere V20 werd ook niet in Nederland uitgebracht, terwijl de V30 wel in ons land verscheen. Of LG de V40 in een later stadium alsnog naar Nederland verscheept is onduidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel