Video-teaser: nieuwe LG V40 ThinQ wordt 4 oktober aangekondigd

Op 4 oktober zal LG haar nieuwste smartphone presenteren. Het gaat om de opvolger van de LG V30; de LG V40. Daarbij zal de focus vooral op de camera komen te liggen bij het nieuwe vlaggenschip.

LG V40 op 4 oktober

LG heeft een teaser gedeeld waarbij het hint op de aankondiging van de nieuwe LG V40 ThinQ. Het toestel zal de huidige LG V30 opvolgen die vorig jaar werd uitgebracht door de Koreaanse fabrikant. LG zal de smartphone voorzien van drie camera’s, zo lijkt duidelijk te worden uit de video. In het filmpje zien we namelijk hoe een portret-, panorama- en telephoto-foto wordt gemaakt. Eerdere berichten spraken ook al over drie camera’s voor de LG V40.

De LG V40 ThinQ zal volgens de tot nu toe bekende berichten voorzien worden van een 6,3 of 6,5 inch display met een notch. Tevens krijgt de smartphone direct vanuit de fabriek Android Pie mee en krijgt het toestel een Snapdragon 845 processor met 6GB RAM-geheugen. Zodra er meer bekend is over het toestel, houden we je natuurlijk op de hoogte.

De aankondiging van het nieuwe toestel zal op 3 oktober gehouden worden in Seoul, in New York op 4 oktober. Dit heeft te maken met het tijdsverschil.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel