Nieuwe informatie over LG V40: triple-camera en komt in oktober

Na Huawei zal ook LG haar high-end smartphone voorzien van een triple-camera. Dit betekent dat we aan de achterkant van de LG V40 drie cameralenzen tegen gaan komen. Wat kunnen we van het toestel verder verwachten?

Triple-camera voor LG V40

De nieuwe LG V40 zal niet tijdens de IFA aangekondigd worden. In plaats daarvan zal de Koreaanse fabrikant een paar dagen later op een eigen event de telefoon presenteren. Dit blijkt uit nieuwe informatie die naar buiten is gekomen. Net als de andere recent uitgebrachte LG’s zal ook dit toestel de ThinQ-branding krijgen waardoor het toestel LG V40 ThinQ zal gaan heten.

Aan de achterzijde krijgt de smartphone een triple-camera met een 20MP, 16MP en 13MP lens. We zagen de drievoudige camera eerder bij de Huawei P20 Pro. Hiermee wordt het mogelijk om normale, groothoek- en telefoto plaatjes te maken. Volgens de informatie moet de camera extra benadrukt worden in de marketing. Aan de voorzijde krijgt de LG V40 een dual-camera waarmee ook 3D gezichtsherkenning aanwezig is.

LG V30

De introductie moet plaatsvinden in september, de release van het toestel wordt verwacht in oktober. Zodra er meer informatie is over de opvolger van de V30, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel