Light Flow 3.20 verschenen in Play Store met grote veranderingen

Light Flow is onder een grote groep Android-bezitters favoriet. LED-manager Light Flow biedt uitgebreide mogelijkheden voor notificatie-instellingen. De update brengt grote veranderingen met zich mee.

LED-manager Light Flow heeft een update gekregen, die vanaf nu te vinden is in de Play Store. De interface van de applicatie is flink onder handen genomen en is nu ook geschikt voor tablets. Vele applicaties ondersteunen inmiddels Light Flow, en dit aantal zal alleen nog maar groter worden.

Light Flow 3.20

Light Flow kan vanaf nu zelfs bestuurd worden vanuit een app als Tasker. In de nieuwe versie van Light Flow 3.20 zijn meer dan 100 applicaties toegevoegd die samenwerken met Light Flow. Uiteraard zijn ook in de update bugfixes verwerkt. De gratis versie is overigens niet voorzien van een update. Enkel de betaalde versie van Light Flow is geüpdatet. Wel is de kans groot dat ook de gratis versie, de update toegespeeld zal krijgen. De nieuwe versie van Light Flow kan voor 1,75 euro gedownload worden uit de Play Store.

Hoewel de update al wel klaarstaat, is de exacte changelog van de applicatie nog niet bijgewerkt in de Play Store.

Bron: SmartDroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel