Light Flow 3.70: ondersteuning alle apps en handige configuraties voor notificaties

Light Flow heeft een update uitgebracht waarbij gebruikers nog meer kunnen aanpassen aan de LED-notificatie. Vanaf nu kan je ook de instellingen aanpassen voor meldingen van alle apps. Daarnaast kan je slimme configuraties aanmaken en is er nog veel meer te melden over Light Flow 3.70.

Light Flow 3.70

Een nieuwe update staat klaar voor Light Flow – LED Control. Deze applicatie geeft je meer mogelijkheden voor het LED-notificatielampje op je smartphone. De update naar versie 3.70 maakt het mogelijk om notificaties toe te voegen voor elke applicatie die op je telefoon geïnstalleerd is. Hiervoor dien je wel een licentiecode gekocht te hebben om deze functie te gebruiken.

Nieuw in Light Flow 3.70 is ook dat je bepaalde elementen zoals pictogrammen en de tekst kunt filteren uit een melding. Je kunt configuraties maken zodat berichten met bijvoorbeeld SOS in de tekst een andere notificatie toont dan een ‘normaal’ bericht. Ditzelfde kan je doen voor bijvoorbeeld WhatsApp-meldingen waarin een bepaalde tekst terugkomt.

De ontwikkelaars hebben verder de mogelijkheid toegevoegd om notificaties te creëren die gebaseerd zijn op de huidige meldingen. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in het gebruik van Light Flow op de smartwatch en zijn er verschillende bugfixes.

Downloaden

De Light Flow 3.70 update is vanaf nu te vinden in de Play Store. Voor degenen met Android 6.0 Marshmallow is er de geoptimaliseerde Legacy-versie.

Light Flow - LED Control
Light Flow - LED Control
Ontwikkelaar: Reactle
Prijs: Gratis+
Light Flow Legacy :Led Control
Light Flow Legacy :Led Control
Ontwikkelaar: Reactle
Prijs: Gratis
Light Flow (License Only)
Light Flow (License Only)
Ontwikkelaar: Reactle
Prijs: € 1,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel