MediaMarkt MerkenWeek: veel korting op smartphones, Google, Nest en meer

MediaMarkt trekt weer van alles uit de kast om je te laten genieten van voordeel. Tijdens de MediaMarkt MerkenWeek krijg je korting op bijvoorbeeld smartphones, laptops, televisies, witgoed, Google- en Nest-producten en nog veel meer.

MediaMarkt MerkenWeek

Het is weer tijd voor MediaMarkt MerkenWeek. Mocht je nog wat vakantiegeld over hebben, of op zoek zijn naar nieuwe elektronica, dan komen deze deals goed van pas. Dankzij deze aanbiedingen kun je extra geld besparen op je aankoop. Niet alleen op smartphones, maar ook op producten uit andere productgroepen.

Uiteraard zetten we de beste deals voor je op een rij. Houd er rekening mee dat de MerkenWeek van MediaMarkt loopt van 24 juni tot en met 30 juni 2019.

Nokia 4.2

Smartphones

Er zijn verschillende smartphones afgeprijsd. Zo krijg je 15 procent korting op de Galaxy S10+, en Galaxy S9. Kies je voor de Galaxy A50 of Galaxy A70, dan gaat er 10 procent van de prijs af. Ook de nieuw uitgebrachte Nokia 3.2 en Nokia 4.2, voorzien van Android One krijg je met 15 procent korting.

De Moto G7 (Plus, Power en de normale editie) krijg je met 20 procent korting. De Huawei P Smart gaat met 15 procent korting over de toonbank, terwijl je 10 procent korting krijgt op de Mate 20 Lite of P20 Lite. Tot slot zijn ook enkele Oppo toestellen in prijs verlaagd; met 15 procent op bijvoorbeeld de fijne Oppo Reno.

Google Nest Hub

Google en Nest

In de aanbieding zijn ook verschillende producten van Google en Nest. Deze hebben we voor je hieronder op een rijtje gezet.

  • Google Nest Hub: 99 euro (normaal 129 euro)
  • Google Home Mini: 39 euro (normaal 59 euro)
  • Nest Cam: 139 euro (normaal 179 euro)
  • Nest Protect rookmelder: 99,99 euro (normaal 124,95)
  • Nest Learning Thermostat 3e generatie: 189 euro (normaal 240 euro)
  • Google Chromecast Ultra: 65 euro (normaal 79 euro)
  • Google Nest Outdoor camera: 149 euro (normaal 220 euro)
  • Google WiFi: 109 euro (normaal 136 euro)

Huawei MediaPad M5 Lite

Tablets

Ben je op zoek naar een nieuwe tablet, dan zijn de MerkenWeek aanbiedingen ook interessant. Verschillende Lenovo tablets krijg je met 15 procent korting, net als de Galaxy Tab A en nieuwe Galaxy Tab S5e (10% prijsvoordeel). Ook op de Huawei MediaPad M5 tablets van Huawei krijg je 15 procent korting van MediaMarkt.

Bekijk hier de tablet-aanbiedingen

Andere aanbiedingen

Nog meer spullen nodig voor in huis? Tijdens de MerkenWeek krijg je nog veel meer korting. Je krijgt 15 procent korting op verschillende stofzuigers, waaronder van Bosch, maar ook voordeel op koelkasten, wasmachines en andere producten. Voor de gameliefhebbers is er ook genoeg voordeel te behalen. Denk aan producten van Logitech zoals speakers, muizen, toetsenborden en nog veel meer.

Alle aanbiedingen van MediaMarkt staan verzameld op deze pagina.

MediaMarkt laat op 27 juni weten, te maken te hebben met een technische storing. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling met vertraging geleverd zou kunnen worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel