MediaMarkt Vakantiegeld aanbiedingen: korting op smartphones en meer

Voor velen is het weer het moment waarop het vakantiegeld op de rekening wordt gestort. MediaMarkt speelt hier slim op in met ‘Vakantiegeld aanbiedingen’. Die zetten we voor je op een rij.

MediaMarkt Vakantiegeld aanbiedingen

Vanaf vandaag, 24 mei, tot en met 2 juni 2019 zijn er weer interessante aanbiedingen te vinden bij MediaMarkt. Het zijn de Vakantiegeld-aanbiedingen, waar je mooi je centjes aan zou kunnen besteden. We zetten de meest interessante aanbiedingen voor je op een rij.

Samsung Galaxy S9 beeldscherm

Smartphones en tablet

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone of tablet, dan zijn er verschillende producten afgeprijsd. Bijvoorbeeld de Galaxy A50 of het nieuwe high-end toestel van Samsung; de Galaxy S10.

  • Samsung Galaxy A50 voor 266 euro
  • Samsung Galaxy S10 512GB voor 944 euro
  • Samsung Galaxy S9 voor 519 euro (met 75 euro cashback)
  • Samsung Galaxy Tab A voor 177 euro

Exclusief bij MediaMarkt krijg je nu ook geld terug op smartphones, dankzij de cashback-actie. Zoals hierboven al stond, krijg je 75,00 euro terug bij aanschaf van de Samsung Galaxy S9. Ook voor de Galaxy S9+ is er een cashback-actie welke je hier kunt vinden. Kies je voor de Samsung Galaxy S10 512GB, dan krijg je 200,00 euro terug bij MediaMarkt. Bij de Samsung Galaxy Tab S5e krijg je 50 euro teruggestort op je rekening.

Google Home Mini

Speakers en slimme apparaten

De slimme Google Home-speakers zijn ook goedkoper tijdens de Vakantiegeld-aanbiedingen van MediaMarkt. Mocht je voor in de zomer; voor in de tuin, in het park of voor bij de BBQ van je vrienden nog op zoek zijn naar een speaker; dan vind je deze ook terug.

Acer Chromebook

Andere aanbiedingen

MediaMarkt stunt ook nog met verschillende andere producten die tot en met 2 juni in prijs verlaagd zijn. Een aantal daarvan zetten we hieronder voor je op een rijtje.

  • Acer Chromebook 13 – CB5-312T-K7SP voor 299 euro
  • Nintendo Switch voor 299 euro
  • Apple iPad WiFi 128GB voor 299 euro
  • iRobot Roomba 980 robotstofzuiger voor 499 euro

Zoals gezegd lopen de acties tot en met 2 juni 2019. Ben je benieuwd naar het overzicht van alle aanbiedingen tijdens deze actie, bezoek dan deze pagina.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel