Microsoft komt met snelle mail-app Send, binnenkort op Android

Microsoft Garage heeft een nieuwe applicatie uitgebracht, met Send moet mailen een stuk sneller gaan verlopen. Send zal binnenkort naar Android komen en dit kun je verwachten.

Send

De email-app Send van Microsoft Garage is nu alleen nog beschikbaar voor iOS apparaten in de Verenigde Staten en Canada. Maar in de komende maanden kunnen we deze snelle mail applicatie ook op Android apparaten verwachten.

De insteek van de app is dat je snel kunt reageren op email berichten alsof het een chatconversatie is. De bedoeling is dat je dan snel contact met anderen onderhoudt, wat handig is als je geen telefoonnummer van je contactpersoon in het bezit hebt.cropped-Introducing-Send-1Wanneer je de applicatie Send geopent hebt zie je alleen de berichten die je via de app hebt verstuurd. Je zult dus een andere mail-client moeten gebruiken voor je gewone emails. Verder is het mogelijk om berichten te verzenden naar iedereen, ook als de ontvanger geen gebruik maakt van Send.cropped-Introducing-Send-2Zoals gezegd is Send nog niet beschikbaar voor Android, maar in de komende maanden kan daar wel verandering in komen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel