Microsoft Send: snelle e-mail app beschikbaar voor Android

Microsoft heeft vandaag haar snelle e-mail-app uitgebracht voor Android. Het gaat om de app Microsoft Send die erop gericht is om snel conversaties te voeren. Echter is de applicatie niet voor iedereen beschikbaar.

Microsoft Send

Microsoft Send is uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf vandaag kan de nieuwe e-mail app van Microsoft gedownload worden uit de Google Play Store. De app Microsoft Send is ontwikkeld door het ontwikkelteam Microsoft Garage en werd in juli uitgebracht voor Apple iOS.

Microsoft Send

Met Microsoft Send moet het reageren op nieuwe berichten nog sneller gaan verlopen en moet het er meer uit gaan zien als een chat-conversatie. In de applicatie krijg je alleen een overzicht te zien van de berichten die je via de app zelf hebt verzonden. Een andere app met alle berichten blijft dus nog wel een noodzaak. Wel kan je berichten verzenden naar personen die Send niet gebruiken.

Op moment van schrijven is de applicatie weliswaar in de Play Store te vinden, voor Nederlandse en Belgische gebruikers is de app niet te downloaden. Daarnaast is er een Microsoft Office 365 account nodig om je aan te melden voor de app. Het is niet bekend of de applicatie spoedig ook buiten de Verenigde Staten en Amerika uitgebracht gaat worden. Wanneer er meer nieuws bekend is, wordt dit bericht bijgewerkt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel