Minidrivers: racegame waar je je eigen regels kunt bepalen

In de Play Store is een nieuwe racegame verschenen. De game Minidrivers moet de moderne versie van Mario Kart worden en heeft een unieke functie: bepaal je eigen spelregels!

minidrivers

Minidrivers

We kennen allemaal het racespel Mario Kart, waarbij je als eerste over de finish moest gaan. Minidrivers is een nieuwe racegame voor Android. Je begint met een kleine raceauto en tijdens het rijden voel je de concurrentie van de medespelers.

minidrivers

Mario Kart

Je kan net als bij Mario Kart je tegenstanders het moeilijker maken. Zo kan je andere voertuigen laten stoppen, een boemerang gooien en met cement de weg versperren.

minidrivers

Speelmodi

Minidrivers heeft drie verschillende spelmodi. Je kan meedoen aan een toernooi, waarbij je moet bewijzen dat jij de beste coureur bent. De tweede optie is om deel te nemen aan de seizoenmode, waarbij je wereldkampioen kan worden. Je kan ook nog meedoen aan het online toernooi, waarbij je de strijd aan kan gaan met je vrienden.

Minidrivers heeft 20 circuits waarop je kunt racen. Je kan het verhaal en de regels aanpassen naar eigen wens. Middels in-app aankopen kan je nog meer voordeel halen uit het spel, maar met de gratis versie van Minidrivers kan je waarschijnlijk ook prima uit de voeten.

> Bekijk ook: De 5 beste Formule 1-apps

Minidrivers kan gedownload worden via onderstaande button.

MiniDrivers
MiniDrivers
Ontwikkelaar: Ivanovich Games
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel