Crossy Road: verslavende Frogger-game uitgebracht in Play Store

Crossy Road is verschenen in de Google Play Store. De nieuw uitgebrachte game was eerder al beschikbaar voor iOS en moet de verslavende opvolger worden van games Flappy Bird. Crossy Road doet erg denken aan Frogger; een game die we kennen van vroeger.

Crossy Road voor Android

Crossy Road is verschenen in de Google Play Store. Dit moet na Flappy Bird de nieuwe verslavende game worden en is al sinds een tijdje te vinden in de Amazon Appstore en is het ook al even te vinden voor Apple iOS. Nu is de game voor iedereen beschikbaar in de Google Play Store. De game heeft veel weg van Frogger, waarmee je met een kikker de overkant moest bereiken.

Crossy Road

Het doel van Crossy Road

Met Crossy Road moet je een dier (waaronder een kip of een kat) naar de overkant sturen en dit allemaal op een veilige manier. Tussendoor kom je diverse dingen tegen waardoor het beestje niet veilig aan de overkant zou kunnen komen; auto’s, vrachtwagens, treinen en water zijn slechts enkele dingen die de oversteek moeilijk kunnen maken.

Crossy Road

Munten

Overigens; wat Crossy Road uniek maakt is dat het spel geen overkant kent. Het spel gaat net zolang door totdat je af bent. Gedurende je oversteek heb je af en toe plekken waar munten te vinden zijn. Met deze munten kan je nieuwe dieren kopen om de straat mee over te steken. Mocht je niet zo goed zijn of wil je een ‘speciaal’ karakter, dan kan je de dieren ook middels een in-app aankoop aanschaffen.

Crossy Road

Delen met je vrienden

Om te kijken hoe je vrienden presteren kan je inloggen met je Google+ account. Wanneer je geliefde diertje onder een auto of trein is gekomen, of in het water is gevallen, kan je een foto van dat moment delen met je vrienden. Zo is het beest voor altijd in gedachten :). In onderstaande video vind je alvast een leuk voorproefje van de game Crossy Road.

Wij hebben op de redactie al een groot aantal minuten speeltijd erop zitten en verslavend is het spel zeker. Crossy Road ook proberen? Download via onderstaande button de game gratis uit de Google Play Store.

Crossy Road
Crossy Road
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel