Mobile Vikings geeft Belgen soort van onbeperkt internet voor €29 per maand

De Belgische provider Mobile Vikings heeft een nieuw mobiel abonnement aangekondigd. Voor Belgische begrippen is dit een onbeperkt abonnement te noemen. Daarbij is de abonnementsvorm lager in prijs dan bij haar concurrenten.

Mobile Vikings met ‘onbeperkt’ abonnement

Mobile Vikings heeft een nieuwe abonnementsvorm aangekondigd voor België. Het gaat om een mobiel abonnement waarbij klanten onbeperkt gebruik kunnen maken van minuten, sms’jes en internet. Hoewel voor de minuten en de berichten een ‘fair use policy’ geldt, is dat voor internet niet het geval. Wil je internetten, dan krijg je 20GB aan internet per maand. Daarna wordt voor de resterende tijd de snelheid verlaagd naar 512Kbit/s.

Het zogenoemde Unlimited Da Da Ta-abonnement van Mobile Vikings kost 29,00 euro per maand. Op dit moment bieden andere providers abonnementen met onbeperkte bundels aan voor een bedrag van tussen de 40 en 45 euro. Bij Mobile Vikings verdwijnt het abonnement van 39,00 euro waarbij klanten 20GB internet en onbeperkt bellen kregen. Degenen met dit abonnement worden omgezet naar de nieuwe abonnementsvorm, zo laat de provider weten. Je kunt het abonnement aanschaffen bij Mobile Vikings.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel