Moto Camera app 1, voor oudere toestellen, krijgt ook de nieuwe functies

Motorola heeft de oudere app van de Moto Camera applicatie voorzien van een update. Net als versie 2, die op nieuwere toestellen is te vinden, krijgt de eerste versie nieuwe functies zoals ‘single finger zoom’ en Google Lens-integratie.

Moto Camera app update

In juni van dit jaar kreeg Moto Camera 2, de tweede versie van de gelijknamige app, een update vol nieuwe functies. De gebruikers met een wat minder nieuwe Motorola smartphone, beschikken echter over de eerste versie van Moto Camera app. Nu is deze app ook bijgewerkt met nieuwe functies met de update.

Moto camera 1

Met de update is het instellingen-scherm vernieuwd en kun je sneller schakelen tussen de verschillende modi. Ook is er integratie van Google Lens en kun je informatie krijgen over het object wat je in beeld hebt. Je kunt ook direct op YouTube live uitzenden en snel met één vinger in- of uitzoomen door omhoog of omlaag te vegen. Ook zijn er verschillende verbeteringen in de stabiliteit toegevoegd, samen met enkele bugfixes.

De update voor de Moto Camera app is beschikbaar in de Play Store, voor de Motorola toestellen met deze versie van de apP.

Moto Camera
Moto Camera
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel