Moto G7: eerste persfoto en specificaties uitgelekt (UPDATE: nu ook Moto G7 Plus)

Motorola zal binnenkort met een nieuwe G-serie komen; de Moto G7. Van het toestel zijn dankzij certificatie door FCC de specs bekend, en ook een persfoto is verschenen van het toestel.

Moto G7 opgedoken

Eerder leek het erop dat Motorola de Moto G7 pas volgend jaar zou presenteren. Hoewel nog niks bevestigd is, lijkt de kans aanwezig dat we de Moto G7 nog dit jaar zullen gaan zien. De fabrikant heeft het toestel nu al ingediend bij keuringsinstantie FCC, waarna het meestal niet heel lang duurt voordat de telefoon daadwerkelijk gepresenteerd wordt.

Afgaande op de informatie die naar buiten is gekomen door de certificatie, weten we al het één en ander over de Motorola smartphone. De Moto G7 krijgt een gigantisch schermoppervlak aan de voorzijde, samen met een druppel-notch. Het scherm zal een grootte krijgen van 6,0 inch met een Full-HD+ resolutie.

Moto G7 persfoto

Volgens de gegevens wordt de smartphone aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 660 processor met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het geheugen kan uitgebreid worden middels een geheugenkaart. De accu van de Moto G7 krijgt een capaciteit van 3500 mAh en vanuit de doos draait de smartphone op Android 9 Pie.

Aan de achterkant krijgt de Moto G7 een dual-camera; 16MP + 5MP. Aan de voorzijde, in de notch, zit een 12 megapixel camera. Volgens de specificaties krijgt het toestel de afmetingen 156,86 x 75,4 millimeter. Aanwezig is ook een USB-C aansluiting, samen met een 3,5 millimeter poort voor een headset.

Of de Moto G7 inderdaad dit jaar, of toch volgend jaar aangekondigd wordt, is nog niet bekend. Zodra er meer bekend is over de Moto G7-serie, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Moto G7 Plus render

Update 16/11/2018 20:55 uur: er zijn nu ook berichten en foto’s over de Moto G7 Plus opgedoken. De smartphone krijgt een 6,4 inch Full-HD+ beeldscherm. Daarbij geeft Motorola het toestel een Snapdragon 670 of Snapdragon 710 processor, samen met 6GB RAM en 128GB opslagruimte en een 16MP+5MP dual-camera. Ook dit toestel krijgt een 3500 mAh accu, denkt de bron te weten. Of de geruchten kloppen is nog even afwachten. De foto’s zijn in ieder geval duidelijk!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Artikel gepubliceerd op 15 november om 15:29 uur.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel