Motorola begint met testen Android 8.1 Oreo voor Moto G4 en G4 Plus

Eindelijk lijkt het moment nabij te zijn waarop de Moto G4 Plus (en blijkbaar ook de Moto G4) bijgewerkt zullen worden naar Android 8.1 Oreo. De fabrikant is begonnen met het testen van de nieuwe software-update.

Test van Oreo voor Moto G4 (Plus)

Ben je (nog) in het bezit van een Moto G4 of G4 Plus, dan is er goed nieuws te melden. Waar onlangs de Moto G5 en G5S voorzien werden van de update naar Android 8.1 Oreo, lijkt deze nu aanstaande voor de Moto G4 en Moto G4 Plus. In september 2017 (!) werd door de fabrikant alsnog beloofd om de Moto G4 Plus een update naar Oreo te geven. Nu twee jaar later, is de update iets dichterbij.

Moto G4 Android 8.1 Oreo test

Er zijn nu testen gestart waarbij de Moto G4 en Moto G4 Plus draaien op Android 8.1 Oreo. Dit is opvallend, omdat eerder het statement werd gegeven voor de Moto G4 Plus. De Moto G4 van Motorola zou eigenlijk niet de update ontvangen, maar dat lijkt nu toch wel het geval te zijn. Helaas is nog onduidelijk wanneer de update definitief naar de toestellen wordt uitgerold. Zodra er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel