Motorola Razr: nieuwe vouwbare smartphone uitgelekt in foto’s

Motorola zal deze maand de nieuwe Motorola Razr presenteren. De smartphonefabrikant geeft het toestel het oude vertrouwde clamshell-design en nu zien we meer foto’s van de telefoon.

Motorola Razr door Evleaks

Evan Blass heeft weer van zich laten horen. De bekende leaker heeft foto’s gedeeld van het nieuwe toestel van Motorola. Het gaat om de Motorola Razr die al sinds maanden rondgaat in het geruchtencircuit. De naam gaat al langer rond, want Razr is een vertrouwde oude naam. Net als het eerdere model heeft de nieuwe smartphone een clamshell-design, ofwel, je kunt het toestel dichtklappen.

Motorola Razr

Dankzij de nieuwe informatie van Evan Blass krijgen we het toestel van verschillende kanten te zien. We zien dat niet alleen aan de binnenkant van de Motorola Razr een beeldscherm aanwezig is, maar ook aan de buitenkant, op het klepje zit een scherm. Hier heb je direct toegang tot enkele belangrijke functies zoals je e-mail, Spotify, WhatsApp en berichten. Tevens zien we foto’s van de telefoon wanneer het opengeklapt is, samen met nog wat andere foto’s van het design.

Motorola Razr

De aankondiging van de nieuwe smartphone staat gepland voor 13 november. Volgens eerdere berichten krijgt de telefoon een 6,2 inch AMOLED-beeldscherm, samen met een Snapdragon 710 processor, 4/6GB aan werkgeheugen en 64 of 128GB opslagruimte. Tevens zou de batterij een capaciteit krijgen van 2730 mAh en een vermoedelijke prijs van rond de 1500 dollar.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel