Motorola: we komen weer terug met high-end smartphones

Motorola is van plan om in 2020 zich weer meer te richten op het uitbrengen van high-end smartphones. De Motorola Razr is daar een goed voorbeeld van.

Premium van Motorola

Motorola heeft bevestigd dat het zich volgend jaar weer meer gaat richten op het uitbrengen van high-end smartphones. In de afgelopen tijd, onder de vlag van Lenovo, heeft het merk eigenlijk nauwelijks high-end vlaggenschepen uitgebracht die zich konden meten met de concurrentie. De laatste was de Moto Z3, maar die verscheen sowieso al niet in Nederland.

Naar eigen zeggen komt Motorola in 2020 terug met nieuwe premium producten, zo laat de fabrikant weten. De vouwbare Motorola Razr kan hier een voorbeeld van zijn. Begin 2020 moet een nieuwe premium smartphone verschijnen met een Snapdragon 865 processor, mogelijk ook met 5G-ondersteuning. Het is onduidelijk of de nieuwe high-end smartphone van Motorola ook weer doorgaat als de Z-serie, of dat de fabrikant hier een ander label aan hangt.

Motorola heeft zich de afgelopen tijd vooral gericht op de instap en mid-end markt. Daar moet met deze aankondiging volgend jaar dus verandering in gaan komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel