Nexus 5X enorm afgeprijsd; prijs met 80 euro gedaald

De Nexus 5X is flink in prijs gedaald, zo ontdekte DroidApp vanmorgen. Zowel de 16GB-variant als de 32GB-variant van de LG Nexus 5X zijn zo’n 80 euro goedkoper dan een aantal dagen geleden. De Nexus 5X is een uitgebreide smartphone vol mogelijkheden en draait daarbij natuurlijk op de nieuwste Android-versie; Marshmallow.

Nexus 5X prijs

Of het tijdelijk is of niet, is niet helemaal duidelijk maar het staat vast dat de Nexus 5X flink in prijs is verlaagd. De prijs van de Nexus 5X is gemiddeld met 80 euro omlaag gegaan. De prijsverlaging geldt voor zowel de Nexus 5X 16GB als de Nexus 5X 32GB die allebei voordeliger zijn. Het toestel is voorzien van een 5,2 inch full-HD display en heeft veel mogelijkheden, zo schreven we in onze Nexus 5X review.

Nexus 5X

De LG Nexus 5X ondersteunt naast het 2G en 3G-netwerk ook het 4G-netwerk. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde van de smartphone een vingerafdrukscanner. De camera in de Nexus 5X is er flink op vooruit gegaan; en weet nu ook in omgevingen met weinig licht betere foto’s te schieten.

Voor de 16GB-variant van de Nexus 5X moest je eerst 479 euro betalen, dat is nu 399 euro. Wil je de Nexus 5X 32GB? Dan heb je die nu voor 449 euro in plaats van 529 euro. Alle specificaties vind je op onze Nexus 5X toestelpagina via onderstaande button. Daar vind je ook alle prijzen van de verschillende webwinkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel