Nokia 3.2 met gratis Google Home Mini: nu verkrijgbaar in Nederland

Nokia kondigde in februari twee nieuwe betaalbare smartphones aan; de Nokia 4.2 en Nokia 3.2. Die eerste werd eerder al uitgebracht in ons land, vanaf nu is ook de Nokia 3.2 te koop in Nederland; met gratis Google Home Mini.

Nokia 3.2 in Nederland

Vanaf nu is de Nokia 3.2 verkrijgbaar in Nederland. De betaalbare smartphone werd tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd. Daar werd ook de Nokia 4.2 aangekondigd, die sinds enige tijd in Nederland verkrijgbaar is. De Nokia 3.2 heeft een net design, met degelijke specificaties voor een interessante prijs.

Met een schermgrootte van 6,26 inch heb je een aardig groot scherm te pakken. Dit scherm heeft een HD+ resolutie en een notch aan de bovenzijde van het scherm. Hierin is de 5 megapixel front-camera geplaatst. Aan de achterkant is de Nokia 3.2 uitgerust met een 13 megapixel camera en zelfs een vingerafdrukscanner. Interessant is de zijkant ook; in de power-button is de LED-notificatie verwerkt, welke oplicht bij nieuwe meldingen.

Nokia 3.2

De Nokia 3.2 wordt geleverd met een Snapdragon 429 quad-core processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Verder is er een batterij met enorme capaciteit; 4000 mAh. Dankzij Android One ben je drie jaar verzekerd van beveiligingsupdates en twee jaar lang van Android-updates.

Met een adviesprijs van 149 euro heb je een interessante smartphone. Deze is vooral bedoeld voor de gebruiker die niet veel eisen heeft. Bestel je de Nokia 3.2 voor eind juni, dan krijg je er een gratis Google Home Mini bij! Je kunt het toestel aanschaffen bij Coolblue, Bol.com, Belsimpel en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel