Nokia 5.1 Plus: nieuwe smartphone duikt op in renders

Nokia heeft eind mei de nieuwe Nokia 5.1 gepresenteerd. Deze smartphone zal mogelijk ook als Plus-versie verschijnen; de Nokia 5.1 Plus. Het toestel is nu al vast in beeld gebracht door een goed geïnformeerde leaker. Wat kunnen we van het toestel verwachten?

Nokia 5.1 Plus renders

Als ‘Plus’ toestellen van HMD Global kennen we op dit moment alleen de Nokia 7 Plus. Volgens berichten van de doorgaans goed geïnformeerde leaker OnLeaks is het bedrijf bezig met een nieuwe smartphone. De Nokia 5.1 Plus. Deze smartphone zal voorzien zijn van prima specificaties en een notch.

Nokia 5.1 Plus render

De Nokia 5.1 Plus zou uitgerust zijn met een MediaTek Helio P23 octa-core processor. Daarbij in in de render van de 5.1 Plus een dual-camera te zien met daaronder de flitser en de vingerafdrukscanner. Volgens de bron zou het toestel de afmetingen krijgen van 149,5 x 71,9 x 8,0-8,8 millimeter. Het scherm zou een grootte krijgen van 5,7 inch.

We verwachten dat de smartphone onder het segment geplaatst worden van de Nokia 7 Plus. Het is onduidelijk wanneer de Nokia 5.1 Plus aangekondigd wordt en of het toestel ook naar ons land komt. Wij zijn benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel