Nokia 5 en 6 (2017) ontvangen beveiligingsupdate juni 2018

Als één van de eerste fabrikanten heeft HMD Global beveiligingsupdate juni 2018 uitgebracht voor een aantal van haar smartphones. De nieuwste security-patch wordt vanaf nu uitgerold voor de Nokia 5 en Nokia 6 (2017).

Beveiligingsupdate juni voor Nokia 5 en 6

De bezitters van de Nokia 5 en Nokia 6 (2017) kunnen vanaf nu een update binnenhalen voor hun toestel. HMD Global rolt vanaf nu, in Nederland, de beveiligingsupdate van juni 2018 uit. Deze update bevat meer dan 50 patches tegen kwetsbaarheden in Android en werd begin deze week beschikbaar gesteld door Google. Onder andere DroidApp-lezer Henk meldt ons dat de update binnen is komen rollen op zijn toestel.

Nokia 5 6 beveiligingsupdate juni 2018

Niet alle patches in de update zijn ook voor de Nokia-toestellen bedoeld, maar het is zeker aan te raden de update te installeren. Zodra de update beschikbaar is voor je toestel, ontvang je hiervan een melding op je device. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Op dit moment draaien de Nokia 5 en Nokia 6 op de meest recente versie van Android; Android 8.1 Oreo. Beide toestellen zullen sowieso voorzien worden van Android P.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel