‘Nokia 6.2 komt binnenkort en gaat net zoveel als voorganger kosten’

HMD Global komt dit jaar met een opvolger voor de Nokia 6.1. Het wordt de derde generatie van de Nokia 6, de meest succesvolle lijn van Nokia. De smartphone wordt binnenkort verwacht, zo meldt een doorgaans betrouwbare bron.

Nokia 6.2 komt in de lente

De aankondiging van de Nokia 6.2 kunnen we naar verwachting in de lente van dit jaar verwachten. De smartphone is daarmee de derde generatie van de succesvolle Nokia 6. Vorig jaar werd de Nokia 6-serie uitgebreid met de Nokia 6.1 en is het meest succesvolle toestel van afgelopen jaar, van Nokia. HMD Global zou de nieuwe smartphone de naam Nokia 6.2 willen geven.

Nokia 6.2 renders

Op Twitter meldt Nokia anew, een doorgaans goed geïnformeerde bron, dat HMD Global de smartphone binnenkort wil presenteren, in de lente van dit jaar. Een precieze datum wordt nog niet genoemd. Een ander interessant nieuwtje; de Nokia 6.2 zou dezelfde prijs krijgen als de huidige Nokia 6.1. Dit zou betekenen dat de smartphone een prijskaartje zal krijgen van 279 euro.

Een eerdere bron sprak over een toestel welke voorzien zal zijn van een punch-hole. Dit is een opening in het scherm, zonder dat daarvoor een notch nodig is. Of de Nokia 6.2 deze inderdaad krijgt, is nog even afwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel