‘Nokia 6.2 komt deze maand en krijgt geperforeerd scherm’

Nokia zou haar succesvolle 6-serie deze maand nog willen uitbreiden met een nieuw model. De Nokia 6.2 zou de opvolger worden van de Nokia 6.1. Over het toestel komen we nu een aantal specificaties te weten.

Nokia 6.2 voor deze maand?

Het ziet er naar uit dat HMD Global nog deze maand de nieuwe Nokia 6.2 zou willen presenteren. Zoals inmiddels bekend van Nokia zal de opvolger van de Nokia 6.1 als eerst in China aangekondigd worden, waarna over een tijdje de aankondiging in Europa plaats zal vinden. Gisteren doken er renders op van de Nokia 8.1 Plus. Het ontwerp zou grotendeels overeenkomen met die van de Nokia 6.2, maar toch zijn er een paar interessante aanpassingen.3

Nokia 6.2 2019

De Nokia 6.2 zal over een zogenoemd geperforeerd beeldscherm beschikken met een grootte van 6,2 inch. Dit betekent dat er een cirkelvormige opening in de bovenhoek van het scherm is te vinden. Deze ruimte is nodig voor de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Tevens wordt gesproken over 4/6GB RAM een Snapdragon 632 processor van Qualcomm.

Voor de fotografie werkt het bedrijf weer samen met Carl Zeiss. Er zal aan de achterzijde een 16MP dual-camera geplaatst worden en OZO-audio. De aanwezigheid van meerdere microfoons moet zorgen voor de beste geluidsopname-kwaliteit tijdens het filmen. In China moet het toestel volgens de bron eind januari/begin februari 2019 aangekondigd worden. Zodra hierover meer bekend is, houden we je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel