Nokia 8.1 Plus renders online: toestel met opening in scherm

Geen notch, maar een cirkelvormige opening in het scherm. Nokia werkt aan een nieuw toestel met deze nieuwe technologie. Eerder zagen we al een Samsung en Huawei met deze opening, nu zien we Nokia 8.1 Plus renders.

Nokia 8.1 Plus renders

De Nokia 8.1 kennen we al, de nieuwe interessante mid-end smartphone is deze maand verkrijgbaar in Nederland. De Nokia 8-serie zal uitgebreid worden met nóg een toestel, zo wordt duidelijk uit nieuwe beelden die OnLeaks naar buiten heeft gebracht. De leaker heeft renders gemaakt van de Nokia 8.1 Plus.

Nokia 8.1 Plus render

De smartphone is als eerste toestel van HMD Global van een opening in het scherm voorzien zijn. Het wordt gezien als de opvolger van de notch en hierin zit de front-camera van de smartphone. Aan de achterzijde zit een dual-camera, de LED-flitser en de vingerafdrukscanner.

Volgens de informatie die OnLeaks deelt, zou het toestel beschikken over een 6,22 inch Full-HD+ display. Nokia neemt ook nog geen afscheid van de headset-aansluiting; een 3,5 mm audio-jack zal op de Nokia 8.1 Plus nog steeds aanwezig zijn. Verder zal het toestel de volgende afmetingen tellen; 156,9 x 76,2 x 7,9 millimeter.

Mogelijk krijgen we in de komende weken meer te horen over de nieuwe smartphone van de van oorsprong Finse fabrikant. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel